Портал Кнежа | Хотели и заведения
535
page-template-default,page,page-id-535,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Хотели и заведения

В град Кнежа има три семейни хотела, в които можете да преспите, ако посещавате града по работа или като турист. И трите места за настаняване са с категория 2 звезди, но са уютни, чисти и с гостоприемен персонал. И в трите хотела има ресторанти, в които може да получите закуска, обяд и вечеря. Общата леглова база е 77 места, в селата няма места за настаняване.

В общината има и приличен брой заведения за хранене – ресторанти, кафенета, бистра, пивници. Според регистъра на Министерство на туризма те са 31, но всъщност са много повече, тъй като някои от заведенията са регистрирани в Българската агенция за контрол на храните (БАБХ). Освен в четирите ресторанта, можете да се нахраните или да пийнете в няколко пицарии, заведения за бързо обслужване, кафе-аперитиви, снек барове. Повечето от тях са в общинския център, но има и по няколко в селата. Храна, безалкохолно и кафе се предлагат и от различни павилиони, каравани, бърза закуска.